Viktória Pékség

Kedvezményezett neve: Viktória Pékség Termelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Munkahelyi képzések a Viktória Pékség Kft. munkavállalói számára

Szerződött támogatás összege: 5.070.345 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tartalmának bemutatása:

A Viktória Pékség Kft. 2011. október 29-én jött létre családi vállalkozásként. Fő tevékenységünk a TEÁOR 1071’08 szerinti Kenyér; friss pékáru gyártása (Irinyi Terv kiemelt ágazata). A vállalkozás létrehozásánál elsődleges célunk az volt, hogy az egészséges táplálkozás követelményeinek megfelelő pékárukat állítsunk elő. Árbevételünk folyamatosan emelkedik, statisztikai létszámunk 2016-ban 13 fő 2023-ban viszont már 24 fő volt. Tanulók gyakorlati képzését folyamatosan biztosítjuk.

A munkavállalók kompetenciáinak fejlesztése a Kft. versenyképességét is növeli. Számunkra hangsúlyos a minőség, vevőink számára minőségi termékeket biztosítunk. Ehhez szükséges, hogy versenyképes tudással bíró munkaerő álljon rendelkezésre és a munkavégzés hatékony legyen, dolgozóink csapatban dolgozzanak. A piac egyre modernebb tudást vár el munkavállalóktól, az iparágban is terhet hódítanak már az IKT alapú gyártógépek. Ennek érdekében kiemelt fontosságú volt a munkavállalók célirányos képzése.

A Kft.-nél jelentkező képzési igényt felmértük, mindezek eredményeként állítottuk össze képzési tervünket és költségvetésünket. Minden képzés csoportos formában valósult meg, melyen több munkakörből vettek részt a dolgozók: pék, kiszállító, általános igazgató.

A projekt keretében az öt tervezett képzésből négy valósult meg. A képzési tervünkben szerepelt az IPAR 4.0 felkészítő képzés. A modern munkaeszközök, ipari megoldások beépülnek a mindennapokba, vállalkozásunkba is adaptálni tudtuk az IPAR 4.0 alapjait. Erre a speciális tudásra a Kft.-nél a gyártástechnológia, az adatvédelem miatt volt szükségünk.

A projekt keretében tervezett 1 db belső, egyéb szakmai képzés is megvalósult. Ágazati követelmény az élelmiszerbiztonsági rendszer működtetése, melynek fejlesztéséhez kapcsolódott az „Élelmiszerbiztonsági rendszer alkalmazása a pékségben” című képzésünk, amely releváns szakmai tudással látta el a részt vevő alkalmazottakat.

A Kft.-nél az IKT használathoz kapcsolódó, „Önállóan használom az informatikai eszközömet” IKER 2. szintű képzés is megvalósult. A digitális kompetenciafejlesztés 4 dolgozónknál volt szükséges az előzetes felmérések alapján, valamint a projekt keretébe bevont külső személy képzése is történt.

Továbbá csapatépítő tréning is megtartásra került, amely hozzájárult a hatékonyabb együttműködések és munkahelyi kapcsolatok kialakításához, ez az eredményesebb munkavégzés és termelési folyamatok irányába hatott.

Folyamatosan végeztünk tudásfelmérést és elégedettség felmérést annak érdekében, hogy az adott feladatot mindig a megfelelő kompetenciával rendelkező személy lássa el és kapjunk visszajelzést a kollégáktól.

A képzésink fő célja volt a gazdasági szempontból hátrányos helyzetű társadalmi csoportok felzárkóztatása, hogy a munkavállalók gazdasági versenyképességük növekedjen, munkaerő-piaci esélyeik javuljanak. Célunk a volt biztonságos pékáruk gyártási eljárásainak fejlesztése, a munkavállalók kompetenciáinak fejlesztése foglalkoztathatóságuknak a biztosítása. Ezen célok megvalósítását mozdították előre a megtartott képzések. Illetve a dolgozók munkahelyi készségeinek javítása révén növekedett a versenyképességünk.

Projekt tényleges befejezési dátuma: 2019.12.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00412

Kedvezményezett neve: Viktória Pékség Termelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Munkahelyi képzések a Viktória Pékség Kft. munkavállalói számára

Szerződött támogatás összege: 5.070.345 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tartalmának bemutatása:

A Viktória Pékség Kft. 2011. október 29-én jött létre családi vállalkozásként. Fő tevékenységünk a TEÁOR 1071’08 szerinti Kenyér; friss pékáru gyártása (Irinyi Terv kiemelt ágazata). A vállalkozás létrehozásánál elsődleges célunk az volt, hogy az egészséges táplálkozás követelményeinek megfelelő pékárukat állítsunk elő. Árbevételünk folyamatosan emelkedik, statisztikai létszámunk 2016-ban 13 fő 2023-ban viszont már 24 fő volt. Tanulók gyakorlati képzését folyamatosan biztosítjuk.

A munkavállalók kompetenciáinak fejlesztése a Kft. versenyképességét is növeli. Számunkra hangsúlyos a minőség, vevőink számára minőségi termékeket biztosítunk. Ehhez szükséges, hogy versenyképes tudással bíró munkaerő álljon rendelkezésre és a munkavégzés hatékony legyen, dolgozóink csapatban dolgozzanak. A piac egyre modernebb tudást vár el munkavállalóktól, az iparágban is terhet hódítanak már az IKT alapú gyártógépek. Ennek érdekében kiemelt fontosságú volt a munkavállalók célirányos képzése.

A Kft.-nél jelentkező képzési igényt felmértük, mindezek eredményeként állítottuk össze képzési tervünket és költségvetésünket. Minden képzés csoportos formában valósult meg, melyen több munkakörből vettek részt a dolgozók: pék, kiszállító, általános igazgató.

A projekt keretében az öt tervezett képzésből négy valósult meg. A képzési tervünkben szerepelt az IPAR 4.0 felkészítő képzés. A modern munkaeszközök, ipari megoldások beépülnek a mindennapokba, vállalkozásunkba is adaptálni tudtuk az IPAR 4.0 alapjait. Erre a speciális tudásra a Kft.-nél a gyártástechnológia, az adatvédelem miatt volt szükségünk.

A projekt keretében tervezett 1 db belső, egyéb szakmai képzés is megvalósult. Ágazati követelmény az élelmiszerbiztonsági rendszer működtetése, melynek fejlesztéséhez kapcsolódott az „Élelmiszerbiztonsági rendszer alkalmazása a pékségben” című képzésünk, amely releváns szakmai tudással látta el a részt vevő alkalmazottakat.

A Kft.-nél az IKT használathoz kapcsolódó, „Önállóan használom az informatikai eszközömet” IKER 2. szintű képzés is megvalósult. A digitális kompetenciafejlesztés 4 dolgozónknál volt szükséges az előzetes felmérések alapján, valamint a projekt keretébe bevont külső személy képzése is történt.

Továbbá csapatépítő tréning is megtartásra került, amely hozzájárult a hatékonyabb együttműködések és munkahelyi kapcsolatok kialakításához, ez az eredményesebb munkavégzés és termelési folyamatok irányába hatott.

Folyamatosan végeztünk tudásfelmérést és elégedettség felmérést annak érdekében, hogy az adott feladatot mindig a megfelelő kompetenciával rendelkező személy lássa el és kapjunk visszajelzést a kollégáktól.

A képzésink fő célja volt a gazdasági szempontból hátrányos helyzetű társadalmi csoportok felzárkóztatása, hogy a munkavállalók gazdasági versenyképességük növekedjen, munkaerő-piaci esélyeik javuljanak. Célunk a volt biztonságos pékáruk gyártási eljárásainak fejlesztése, a munkavállalók kompetenciáinak fejlesztése foglalkoztathatóságuknak a biztosítása. Ezen célok megvalósítását mozdították előre a megtartott képzések. Illetve a dolgozók munkahelyi készségeinek javítása révén növekedett a versenyképességünk.


Projekt tényleges befejezési dátuma: 2019.12.31.


Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00412

Kedvezményezett neve: Viktória Pékség Termelő és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe: Munkahelyi képzések a Viktória Pékség Kft. munkavállalói számára

Szerződött támogatás összege: 5.070.345 Ft

Támogatás mértéke: 100%

Projekt tartalmának bemutatása:

A Viktória Pékség Kft. 2011. október 29-én jött létre családi vállalkozásként. Fő tevékenységünk a TEÁOR 1071’08 szerinti Kenyér; friss pékáru gyártása (Irinyi Terv kiemelt ágazata). A vállalkozás létrehozásánál elsődleges célunk az volt, hogy az egészséges táplálkozás követelményeinek megfelelő pékárukat állítsunk elő. Árbevételünk folyamatosan emelkedik, statisztikai létszámunk 2016-ban 13 fő 2023-ban viszont már 24 fő volt. Tanulók gyakorlati képzését folyamatosan biztosítjuk.

A munkavállalók kompetenciáinak fejlesztése a Kft. versenyképességét is növeli. Számunkra hangsúlyos a minőség, vevőink számára minőségi termékeket biztosítunk. Ehhez szükséges, hogy versenyképes tudással bíró munkaerő álljon rendelkezésre és a munkavégzés hatékony legyen, dolgozóink csapatban dolgozzanak. A piac egyre modernebb tudást vár el munkavállalóktól, az iparágban is terhet hódítanak már az IKT alapú gyártógépek. Ennek érdekében kiemelt fontosságú volt a munkavállalók célirányos képzése.

A Kft.-nél jelentkező képzési igényt felmértük, mindezek eredményeként állítottuk össze képzési tervünket és költségvetésünket. Minden képzés csoportos formában valósult meg, melyen több munkakörből vettek részt a dolgozók: pék, kiszállító, általános igazgató.

A projekt keretében az öt tervezett képzésből négy valósult meg. A képzési tervünkben szerepelt az IPAR 4.0 felkészítő képzés. A modern munkaeszközök, ipari megoldások beépülnek a mindennapokba, vállalkozásunkba is adaptálni tudtuk az IPAR 4.0 alapjait. Erre a speciális tudásra a Kft.-nél a gyártástechnológia, az adatvédelem miatt volt szükségünk.

A projekt keretében tervezett 1 db belső, egyéb szakmai képzés is megvalósult. Ágazati követelmény az élelmiszerbiztonsági rendszer működtetése, melynek fejlesztéséhez kapcsolódott az „Élelmiszerbiztonsági rendszer alkalmazása a pékségben” című képzésünk, amely releváns szakmai tudással látta el a részt vevő alkalmazottakat.

A Kft.-nél az IKT használathoz kapcsolódó, „Önállóan használom az informatikai eszközömet” IKER 2. szintű képzés is megvalósult. A digitális kompetenciafejlesztés 4 dolgozónknál volt szükséges az előzetes felmérések alapján, valamint a projekt keretébe bevont külső személy képzése is történt.

Továbbá csapatépítő tréning is megtartásra került, amely hozzájárult a hatékonyabb együttműködések és munkahelyi kapcsolatok kialakításához, ez az eredményesebb munkavégzés és termelési folyamatok irányába hatott.

Folyamatosan végeztünk tudásfelmérést és elégedettség felmérést annak érdekében, hogy az adott feladatot mindig a megfelelő kompetenciával rendelkező személy lássa el és kapjunk visszajelzést a kollégáktól.

A képzésink fő célja volt a gazdasági szempontból hátrányos helyzetű társadalmi csoportok felzárkóztatása, hogy a munkavállalók gazdasági versenyképességük növekedjen, munkaerő-piaci esélyeik javuljanak. Célunk a volt biztonságos pékáruk gyártási eljárásainak fejlesztése, a munkavállalók kompetenciáinak fejlesztése foglalkoztathatóságuknak a biztosítása. Ezen célok megvalósítását mozdították előre a megtartott képzések. Illetve a dolgozók munkahelyi készségeinek javítása révén növekedett a versenyképességünk.

Projekt tényleges befejezési dátuma: 2019.12.31.

Projekt azonosító száma: GINOP-6.1.6-17-2018-00412